MalvinaYoga lessen

Om in je drukke agenda toch even tijd voor jezelf in te lassen, zijn er de gewone losse yogalessen.

  • Lange yogalessen duren anderhalf uur (75 minuten les + 15 minuten napraten met thee).
  • Quickfix yogalessen duren 45 minuten (geen thee).
  • Gaat door vanaf 2 deelnemers. Vol bij 4 deelnemers.
  • Betaling online bij inschrijving.
  • Uitschrijven kan tot 10 uur voor aanvang van de les.

In een lesreeks volg je meerdere weken yogales rond hetzelfde thema met eenzelfde groepje.

  • Duur: tussen 3 en 8 weken, afhankelijk van het thema. Per week 1 yogales.
  • Gaat door vanaf 3 deelnemers. Vol bij 4 deelnemers.
  • Betaling van alle lessen in één keer bij inschrijving online.
  • Uitschrijven kosteloos mogelijk tot 10 dagen voor aanvang van de eerste les van de lesreeks. Daarna zijn er kosten verbonden bij afmelding.

Jij mag toch ook even ontspannen?

Bij MalvinaYoga in Gouda is er geen onderscheid tussen yogastijlen zoals hatha, yin, vinayasa. Je kiest jouw yogales op basis van jouw doel. Wil je ontspannen? Wil je flexibeler worden? Wil je meer balans in je leven? Met één blik op het lesrooster zie je meteen wat de les je kan brengen.

De yogastijl(en) die we doen in een les is afhankelijk van het thema van die les.

Zo wordt jouw yogales meer dan een fijne work-out. Je ontdekt snel hoe yoga jou écht kan helpen een sterker persoon te worden, fysiek en mentaal.

Begin met een rustige yogales (🙏🏻) om even polshoogte te nemen, maar laat je niet afschrikken door het pepertje (🌶️) bij de actieve lessen. Leer hoe je uitdagende bewegingen en houdingen zachter kunt maken. En hoe je langzaam maar zeker sterker kunt worden.

In een kleinschalige yogales is hier alle aandacht en tijd voor.

Elke les die wekelijks terugkomt, is elke week (ongeveer) even intens. Meer informatie over de intensiteit van een specifieke les vind je in de lesomschrijving in het lesrooster.

Germien La Grand
Germien La Grand
2021-08-22
Geverifieerd
Yoga met Malvina is een geweldige ervaring. De kleinschaligheid en persoonlijke begeleiding zijn echt klasse! Germien
Alyssa Jong
Alyssa Jong
2021-08-18
Geverifieerd
Bij Malvina wordt je echt gezien. Wat ik heel prettig vind aan de lessen is dat er echt aandacht voor iedereen is. Zelfs in bepaalde houdingen wanneer ik dacht comfortabel te zijn, wist zij door haar ervaring en kennis wat ik nodig had om toch nog net een prettiger gevoel te krijgen, door bijvoorbeeld een kussen onder mijn heupen te plaatsen. Omdat er maar 4 personen per groep zijn krijgt iedereen de juiste begeleiding en advies. Als beginner vond ik het erg spannend of ik dit wel kon, maar door het hele concept van én de kleine groep én de juiste persoonlijke begeleiding voelde ik me erg op mijn gemak om te leren en vragen te stellen. Hier ligt de focus echt op goed voor jezelf zorgen en naar je eigen lichaam luisteren, Malvina heeft mij hier heel goed mee kunnen helpen.
Rianne Hamer
Rianne Hamer
2021-08-18
Geverifieerd
Ik heb de beginnerscursus gedaan bij Malvina na een paar losse lessen geprobeerd te hebben. Wat vooral aanspreekt is de kleinschaligheid. Waar ik voorheen een drempel voelde bij grote yoga lessen met veel deelnemers voel ik me hier helemaal op mijn plek en direct welkom vanaf het eerste moment! Ik heb geleerd dat voor elk lichaam een pose anders is - zelfs nog afhankelijk van het moment waarop je de houding aanneemt. Ik kan het vergelijken met anderen tijdens de les hier loslaten en volledig focussen op mezelf. Super fijn!
Petra van Buren
Petra van Buren
2021-07-19
Geverifieerd
Bij Malvina Yoga voel je je op je gemak! Door de verschillende oefeningen en technieken haal je het beste uit jezelf. Malvina creëert rust door haar fijne stem en professionele manier van lesgeven. Opperste concentratie in een kleine groepsverband. Kom een keer langs en raak net als ik geïnspireerd door de verschillende yogavormen!
Rivka Davidse
Rivka Davidse
2021-07-15
Geverifieerd
Ik heb een beginnerscursus bij Malvina gevolgd. Dit was een hele leuke manier om met Yoga kennis te maken. Rust, ontspanning en een momentje voor jezelf! Ik ga zeker verder met lessen volgen bij Malvina Yoga.
Tanuya de Wit
Tanuya de Wit
2021-07-03
Geverifieerd
Zonder enige ervaring er in gestapt voor anderhalf uur me time in de week. Malvina geeft je alle vertrouwen motiveert en geeft hele goede energie. Ik kan dit iedereen aanraden . Yoga in een kleinschalige vorm met veel persoonlijke aandacht en begeleiding.
Sharissa Smith
Sharissa Smith
2021-01-11
Geverifieerd
Kleinschalig en persoonlijk! Met haar fijne stem praat ze je door de oefeningen heen en kom je binnen een uurtje helemaal tot rust, terwijl je je energie weer voelt bruisen.
Eline Bakker
Eline Bakker
2020-11-25
Geverifieerd
Echt leuke lessen, ze laat je wel werken haha, maar ik heb al zoveel geleerd! geen vage dingen, gewoon lekker bewegen en echt ontspannen, ik was helemaal weg toen ze mij voeten in een dekentje wikkelde tijdens savasana!
Mandy Bezema
Mandy Bezema
2020-10-26
Geverifieerd
Heel fijne en prettige les gevolgd, met aandacht voor je lijf en geest. Uitgebalanceerde les, die ook echt lekker voelbaar is in de dagen erna 😉 Fijne sfeer waarin ook echt de tijd genomen wordt voor uitleg en aanwijzingen (op afstand). Aanrader!
Barry12Thompson
Barry12Thompson
2020-10-17
Geverifieerd
Ik had nog nooit een les yoga gevolgd en kende het eigenlijk alleen van filmpjes, clichés en verhalen van anderen. Ondanks dat het niet helemaal een beginnerslesje was, nodigde Malvina me uit om toch mee te doen - Malvina is erg positief ingesteld en begeleidde me ondanks mijn onervarenheid erg prettig. Denk er zeker over om nog eens langs te komen en mijn kennis en yogarepertoire uit te breiden.