Yoga voor superwomen✨

Heb je het nieuws al gehoord?

MalvinaYoga gaat volledig online! Ik geef vanaf half december geen fysieke yogalessen meer in de studio in Gouda.

Deze overgang naar online niet komt door de coronamaatrelen, maar omdat ik jou op die manier beter kan dienen. Met online yoga kan ik je beter helpen tegen drukte en stress thuis dan in een fysieke yogales.

Vanaf januari wil ik vrouwen met een drukke agenda meer rustmomentjes geven.

Niet zoals nu één enkele yogales per week in de studio (ALS je de les al haalt) om dan vervolgens je zen-gevoel meteen kwijt te zijn als je weer thuis komt. Het wordt yoga waar en wanneer jij dat nodig hebt.

Dus ben je een carrière tijger, full time mama of allebei? Dan vind je mijn online yogastudio voor superwomen zeker interessant.

Wat is yoga voor supervrouwen?

Je hebt veel ballen hoog te houden en dat is leuk, het geeft je voldoening. Maar je houdt het alleen vol als je regelmatig rust pakt. Niet één keer een uur in de studio, maar vaker, korter en met meer impact.

Het idee is niet dat je gewoon je wekelijkse yogales online kunt volgen in plaats van in de studio, o nee.

Wat dan wel?

De online yoga cursussen, die kende je al. Daarnaast kun je nu ook live yogalessen en masterclasses volgen. De live lessen zijn om heerlijk te ontspannen, en de maandelijkse masterclass geeft je achtergrondkennis over wat we nou precies doen in die yogalessen.

Zo ontdek je hoe je yoga ook zonder mij kunt doen tussen twee meetings door of een rustgevende ademhalingstechniek tijdens de ochtendchaos met de kinderen vlak voor school.

Yoga waar en wanneer jij dat nodig hebt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.