Proeflessen MalvinaYoga

  • Volg je eerste 2 yogalessen tegen het voordelige tarief van 21 euro (= 10,50 euro per les)
  • Ook inbegrepen: kort adviesgesprek over welke lessen voor jou interessant zijn en hoe je jouw doelen kunt bereiken.
  • Tegoed voor beide proeflessen 1 maand geldig.
  • Eenmalig aanbod
  • Let op: met een proefles kun je alleen losse yogalessen boeken, geen lesreeksen.

Op bekende wegen vind je geen nieuwe deuren

  • De eerste maand van elk abonnement is proef
  • Afhankelijk van je abonnement heb je 4 of 6 yogalessen die je verspreid over de maand kunt volgen.
  • Afmelden kan binnen 25 dagen na start van je abonnement. Dan volgt geen tweede incasso.
  • Het tegoed tijdens je proeftermijn is geldig voor elke les op het rooster.
  • Let op: het proeftermijn geldt alleen als je geen lesreeks volgt in de eerste 4 weken van je abonnement.

Eerst maak je een gewoonte. Dan maakt de gewoonte jou.

Hoe boek ik mijn eerste yogasessie?

Super makkelijk!

Vul onderstaand formulier in. Schrijf bij de opmerkingen of je eerder yoga heb gedaan en of je een blessure of chronische pijn hebt.

De volgende stap wordt toegelicht via e-mail

Welke les volg ik eerst?

Omdat de lessen kleinschalig zijn, kun je instromen via bijna elke les. Ik geef je doorheen de les individuele tips zodat je prettig kunt volgen.

Heb je nog nooit eerder yogales gevolgd? Of lang geleden? Dan zijn sommige lessen te uitdagend voor jou om een prettige ervaring te hebben. In de lesomschijvingen in het rooster lees je of een les al dan niet interessant.

TIP voor beginners: start jouw yoga avontuur met de lesreeks yoga voor beginners. Dan bouw je in een groepje van 4 gedurende enkele weken aan een jouw yoga basis. Heel leuk en leerrijk!

Waarom kan ik met mijn proeflessen geen lesreeks volgen?

Een MalvinaYoga lesreeks is een vast aantal themalessen die je kunt volgen met een vast groepje mensen. Als je wil deelnemen aan een lesreeks moet je je dus inschrijven voor alle lessen van de reeks.

Een lesreeks duurt minstens 5 lessen. Dus een proefpakket van 2 lessen of een proefabonnement van 4 lessen is niet genoeg.

Bovendien is een proefles bedoeld om even te proberen. Met een lesreeks daarentegen maak je een commitment van enkele weken.

Wil je meteen beginnen met een lesreeks? Geen probleem! Gebruik dan je proefpakket voor een losse les als je lesreeks voorbij is.

Wat moet ik meebrengen naar de les?

Eigenlijk hoef je helemaal niets mee te brengen, want matten en props van de beste kwaliteit zijn voorzien in de studio. Een flesje water of thermosmok met thee kan altijd, maar na de les voorzie ik altijd thee voor de liefhebbers.

Neem eventueel iets warms mee voor tijdens de eindontspanning (bvb. sokken en trui).

Ik ben echt stijf, kan ik ook een les proberen?

Zeker! Je hoeft niet lenig te zijn om yoga te beoefenen. Dat lijkt alleen maar zo door alle fancy yoga foto’s op social media.

Iedereen die mijn studio is binnen gewandeld, kon de eerste les meer dan hij of zij verwachtte. Ik help je yoga houdingen aan te passen als nodig, zodat alles voor jou comfortabel voelt en effect heeft.

In de kleinschalige yogalessen van MalvinaYoga is hier tijd en aandacht voor.

Germien La Grand
Germien La Grand
2021-08-22
Geverifieerd
Yoga met Malvina is een geweldige ervaring. De kleinschaligheid en persoonlijke begeleiding zijn echt klasse! Germien
Alyssa Jong
Alyssa Jong
2021-08-18
Geverifieerd
Bij Malvina wordt je echt gezien. Wat ik heel prettig vind aan de lessen is dat er echt aandacht voor iedereen is. Zelfs in bepaalde houdingen wanneer ik dacht comfortabel te zijn, wist zij door haar ervaring en kennis wat ik nodig had om toch nog net een prettiger gevoel te krijgen, door bijvoorbeeld een kussen onder mijn heupen te plaatsen. Omdat er maar 4 personen per groep zijn krijgt iedereen de juiste begeleiding en advies. Als beginner vond ik het erg spannend of ik dit wel kon, maar door het hele concept van én de kleine groep én de juiste persoonlijke begeleiding voelde ik me erg op mijn gemak om te leren en vragen te stellen. Hier ligt de focus echt op goed voor jezelf zorgen en naar je eigen lichaam luisteren, Malvina heeft mij hier heel goed mee kunnen helpen.
Rianne Hamer
Rianne Hamer
2021-08-18
Geverifieerd
Ik heb de beginnerscursus gedaan bij Malvina na een paar losse lessen geprobeerd te hebben. Wat vooral aanspreekt is de kleinschaligheid. Waar ik voorheen een drempel voelde bij grote yoga lessen met veel deelnemers voel ik me hier helemaal op mijn plek en direct welkom vanaf het eerste moment! Ik heb geleerd dat voor elk lichaam een pose anders is - zelfs nog afhankelijk van het moment waarop je de houding aanneemt. Ik kan het vergelijken met anderen tijdens de les hier loslaten en volledig focussen op mezelf. Super fijn!
Petra van Buren
Petra van Buren
2021-07-19
Geverifieerd
Bij Malvina Yoga voel je je op je gemak! Door de verschillende oefeningen en technieken haal je het beste uit jezelf. Malvina creëert rust door haar fijne stem en professionele manier van lesgeven. Opperste concentratie in een kleine groepsverband. Kom een keer langs en raak net als ik geïnspireerd door de verschillende yogavormen!
Rivka Davidse
Rivka Davidse
2021-07-15
Geverifieerd
Ik heb een beginnerscursus bij Malvina gevolgd. Dit was een hele leuke manier om met Yoga kennis te maken. Rust, ontspanning en een momentje voor jezelf! Ik ga zeker verder met lessen volgen bij Malvina Yoga.
Tanuya de Wit
Tanuya de Wit
2021-07-03
Geverifieerd
Zonder enige ervaring er in gestapt voor anderhalf uur me time in de week. Malvina geeft je alle vertrouwen motiveert en geeft hele goede energie. Ik kan dit iedereen aanraden . Yoga in een kleinschalige vorm met veel persoonlijke aandacht en begeleiding.
Sharissa Smith
Sharissa Smith
2021-01-11
Geverifieerd
Kleinschalig en persoonlijk! Met haar fijne stem praat ze je door de oefeningen heen en kom je binnen een uurtje helemaal tot rust, terwijl je je energie weer voelt bruisen.
Eline Bakker
Eline Bakker
2020-11-25
Geverifieerd
Echt leuke lessen, ze laat je wel werken haha, maar ik heb al zoveel geleerd! geen vage dingen, gewoon lekker bewegen en echt ontspannen, ik was helemaal weg toen ze mij voeten in een dekentje wikkelde tijdens savasana!
Mandy Bezema
Mandy Bezema
2020-10-26
Geverifieerd
Heel fijne en prettige les gevolgd, met aandacht voor je lijf en geest. Uitgebalanceerde les, die ook echt lekker voelbaar is in de dagen erna 😉 Fijne sfeer waarin ook echt de tijd genomen wordt voor uitleg en aanwijzingen (op afstand). Aanrader!
Barry12Thompson
Barry12Thompson
2020-10-17
Geverifieerd
Ik had nog nooit een les yoga gevolgd en kende het eigenlijk alleen van filmpjes, clichés en verhalen van anderen. Ondanks dat het niet helemaal een beginnerslesje was, nodigde Malvina me uit om toch mee te doen - Malvina is erg positief ingesteld en begeleidde me ondanks mijn onervarenheid erg prettig. Denk er zeker over om nog eens langs te komen en mijn kennis en yogarepertoire uit te breiden.